MENU
Contacteer ons:056 77 62 70

Hypothecair Krediet

Wij Belgen hebben nog steeds een baksteen in de maag. Als je op zoek gaat naar een koopwoning, -appartement of bouwgrond is de kans groot dat je een lening nodig hebt. Zo een hypothecair krediet is er in ontelbaar veel formules en vormen. Zie je door de bomen het bos niet? We helpen je  zoeken naar de geschikte woonlening, want dit is een complexe aangelegenheid.  Ondoorzichtigheid, verkeerde informatie en grote keuze maken het moeilijk. Ook hier zijn wij van mening dat enkel een volstrekt onafhankelijke benadering de juiste keuze van uw woonkrediet garandeert. (zoiets)

Schakel daarom een expert in. Als onafhankelijke kredietmakelaar bieden we een ruime waaier aan opties. Zonder addertjes onder het gras, zoals verplichte verzekeringen, rekeningen of andere bankproducten. Omdat er iemand aan uw kant moet staan.

Onze partners

AXA
Credimo
Demetris
Elantis
Record Credits

Maak een afspraak

Een vraag, een schadegeval of een check-up van je portefeuille? Neem contact met ons op. We ontvangen je op kantoor, komen bij je langs of staan je telefonisch te woord (ook buiten de kantooruren).