Over ons

Verzekeringen voor particulieren, zelfstandigen en KMO's.

Ons team adviseert particulieren, zelfstandigen en KMO's bij het kiezen van de juiste verzekering.
Als makelaar kunnen wij de geschikte maatschappij aanbevelen, specifiek voor uw situatie, of het nu gaat om een autoverzekering, brandverzekering, hospitalisatieverzekering, levensverzekering, reisverzekering, rechtsbijstand of uitvaartregeling.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor beleggingen en kredieten.
 

Persoonlijk contact en snelle afhandeling

Onze eerste zorg is het wegnemen van uw zorgen. Geen anonieme procedures, geen ellenlange en onduidelijke formulieren, maar een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Onze eigen beslissingsbevoedheid over uw schadedossier garandeert bovendien een snelle afhandeling van uw dossier. Ons team staat ter beschikking 24 uur op 24.

Jaren ervaring met een rijke kluis aan informatie

In ons kantoor huist meer dan 30 jaar ervaring in verzekeringen, beleggingen en kredieten. Iets waar geen brochure in uw grootbank aan kan tippen. Wij nodigen u graag uit op de koffie in ons kantoor, voor een transparant advies over uw verzekeringsportefeuille.

Ons gemotiveerde team

Over het bedrijf

Jan Evens behaalde in 1981 het diploma graduaat verzekeringen en ging onmiddellijk aan de slag bij de toenmalige verzekeringsmaatschappij “De KortrijkseVerzekering”, die intussen door AXA verzekering werd opgeslorpt.

Hij verliet de verzekeringsmaatschappij 15 jaar later met een schat aan ervaring:  15 jaar als schadebeheerder BOAR (brand, ongevallen, allerlei risico’s) en tevens vijf jaar als lid van het opleidingsteam van AXA verzekeringen dat voor de permanente vorming van makelaars in staat.

Met die unieke bagage waagde hij, gesteund door zijn echtgenote, Rosane Decock, in 1996 de sprong naar het statuut van zelfstandig makelaar.

Door de gedrevenheid, kennis en de persoonlijke bijstand van Jan werd Kantoor Jan Evens een vaste waarde in Otegem en omstreken. Jan steekt niet alleen veel tijd en energie in het uitkiezen van het gepaste verzekeringspakket, maar zo mogelijk nog meer in een persoonlijke bijstand na een schadegeval, telkens met één doel voor ogen: Uw gemoedsrust.

Gaandeweg liet Jan zich omringen door medewerkers die zijn gedrevenheid delen, waardoor het kantoor kon uitgroeien tot wat het vandaag is.

Die organische groei kwam er omdat en doordat Kantoor Jan Evens altijd de basiswaarden van Jan trouw is gebleven: persoonlijke dienstverlening gebaseerd op een jarenlange ervaring waarbij Uw gemoedsrust centraal staat, zowel tijdens het zoeken naar het aangepaste verzekeringspakket, als bij de begeleiding en afhandeling van een schadegeval.

Placeholder